«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Паралельне життя: В Ростовській області оголосили режим НС через "біженців" із ОРДЛО, а у окупованому Донецьку проводять ярмарки

Поки в Ростовській області оголосили режим «Надзвичайна ситуація» через «біженців», у Донецьку проводять ярмарки та гуляють набережною. Про це повідомляють донецькі пабліки, передають Патріоти України.

Сьогодні, 19 лютого, з 10.00 на території Ростовської області запроваджено режим НС. Як повідомляється в розпорядженні губернатора області, режим запроваджений через біженців із Донбасу. Тим часом, повідомляють донеччани, на території Донецька життя протікає у звичному руслі.

«Тем временем в Донецке работает ярмарка, люди гуляют по набережной, а Колбико приглашает на работу», - пише донеччанин, який опублікував у соцмережі відео продуктового ярмарку біля стадіону «Олімпійський».

«И у нас на Буденновке ярмарка»;

«Галимая политика и депутаты уроды, запугали всех людей, сколько можно уже»;

«На рынках полно людей. Очереди не за дешевыми макаронами и крупами, а за мясом, сырами, колбасой, рыбой. Паники никакой нет. Пришла домой, включила Россия 24, паника там», - пишуть інші коментатори.

Все буде Україна