«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пенсій не буде? Українцям пояснили, що очікує на Укрпошту після уведення воєнного стану

Пенсіонери затамували подих

Імовірне запровадження воєнного стану на території України не вплине на роботу Укрпошти.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення компанії.

Окрім того у підприємтсві додали, що наразі виплати пенсій і пересилання поштової кореспонденції здійснюються у штатному режимі.

Нагадаємо,  Президент України Петро Порошенко підтримав рішення військового комітету про введення військового положення.

Про це Президент заявив на засіданні РНБО України, передає канал 112 Україна. 

У РНБО України зібрали засідання з приводу можливого введення військового положення. Розглянемо цей термін детальніше, особливо щодо того, що він означає для жителів країни.

Джерело

"Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки щодо державної незалежності України, її територіальної цілісності. Він передбачає надання повноважень відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям та органам місцевого самоврядування, "необхідних для відвернення загрози, відсічі збройній агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її территотриальной цілісності", - йдеться у Конституції України
Все буде Україна