«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Перед його приїздом тут всі на вухах стояли: власник готелю в Туреччині розповів про відпочинок Зеленського

Обраний президентом України Володимир Зеленський справив на співробітників п’ятизіркового готелю в Туреччині в районі сприятливе враження.

Видання розповіло, що готель в 25 кілометрах від Бодрума, в якому з п’ятниці відпочиває Зеленський, являе собою справжнє містечко з численними “вулицями”, “провулками”, тупиками, багаторівневими переходами і загадковими куточками.
«Місце перебування Зеленського: це район самих шикарних вілл, приховуваних соснами, одна з вілл має назву “Президентська”», – повідомляється в матеріалі.
Ті, кому вдалося побачити високопоставленого туриста, розповідають, що він намагається не виділятися, ходить в майці, шортах, босоніж. У футболках ходить і його охорона. Нових бодігардів, як розповів співробітник безпеки готелю, Зеленський не просив. Але йому надали.

“Причому не тільки традиційну, коли люди з навушниками у вухах: наприклад, ми з вами зараз на пляжі розмовляємо, а хтось з охорони може під виглядом відпочиваючого зараз тут стежити за ситуацією”, — сказав він.

За словами іншого працівника закладу, це перший візит до них «особи такого високого рівня».

«Перед його приїздом тут всі на вухах стояли, зустрічали його в аеропорту з кортежем. Крім того, у готелі на час його перебування працюють кілька осіб зі Служби безпеки президента Туреччини», — сказав він.

Турецьке видання “Анадолу” опублікувало фото відпочинку Зеленського Бодрумі. Їх фотографу вдалося зняти, як переможець президентських перегонів смажить шашлики в одному з ресторанів міста.

В заклад він прибув разом з сім’єю. Видання зазначає, що новообраний президент добре провів час в ресторані, жартував з співробітниками і зайняв на деякий час місце кухаря, пожарив м’ясо на грилі.

У кварталі Гюверджинлик, де знаходиться ресторан, в якому оселився новий президент України разом з родиною, посилені заходи безпеки.

пише - inforesist.org

Все буде Україна