«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Перевершив очікування: реакція світових ЗМІ на бій Усик - Гассієв

Олександр Усик переміг Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном у важкій вазі

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.

Вашій увазі огляд світової преси про бій Усик - Гассієв:

Оглядач сайту boxingscene.com Тріс Діксон:

Усик вийшов за межі поняття боксера світового класу - він помістив своє ім'я поруч з великими боксерами, наблизившись до верхівки рейтингу боксерів незалежно від категорії. Все, що було сказано про його характер і готовність, підтвердилося у фіналі. Усик не просто витримав хайп, він перевершив очікування.

Нік Паркінсон, ESPN:

Якщо Усик до суботи був вовком в овечій шкурі, то тепер він становить реальну загрозу для чемпіонів в суперважкій вазі. Володимир Кличко за допомогою свого джеба здобував перемоги над суперниками протягом 9 років, але Усик помітно майстровитіший. Він використовує свою техніку, навички та витривалість, щоб переламати своїх супротивників і звести нанівець їх здатності, замість того, щоб одним ударом відправити їх на канвас.

Денніс Гейер на сайті boxing247.com:

Усик написав історію в Москві, об'єднавши всі чотири великих титули чемпіона світу в своєму дивізіоні, ставши володарем трофея Мухаммеда Алі. Він невпинно тиснув на Гассієва весь бій, щоб задушити всі надії небезпечного росіянина, не даючи йому навіть шансу на те, щоб реалізувати свій план.

Том Грей в журналі The Ring пише:

Це був історичний бій. Вигравши всього 15 поєдинків на професійному рингу, Усик залишив свій спадок в безпеці. Олімпійський чемпіон Лондона-2012, 31-річний боксер, перемігши Марко Хука, Майріса Бріедіса і Мурата Гассієва, проклав собі шлях до звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Це щось особливе.

Скотт Кріст на сайті Bad Left Hook:

Гассієв розчарував, але в цьому дуже велика заслуга Усика. У Гассієва не виходило в рингу абсолютно нічого, він не міг відчувати ритм або стабільно атакувати. Росіянин був декласований.

Джон Распанті, ділячись своїми враженнями на сайті maxboxing.com написав:

Усик влаштував з Гассієвим на рингу гру в схованки. Олександр постійно показував те, що ось він стоїть перед суперником, а ось його немає... він зник. На це я дивився спочатку з подивом, потім із захопленням, а в кінці зі сміхом. Те, що зробив Усик, було страшенно професійною роботою.

Джерело

Все буде Україна