«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Перший "сюрприз" для Медведчука: через годину після початку ефіру "Першого незалежного" його відключили від супутника

"Нас відключили від супутника": ведуча "Першого незалежного" Діана Панченко через годину після початку ефіру заявила про спроби блокування каналу

Також "Перший незалежний" недоступний в мережі провайдера "Ланет" і Oll.tv, передає Pavlovsky News

-

Image

 

Нагадаємо, журналісти телеканалів ZIK, Newsone та 112 телеканалу, які вимкнули через запроваджені 2 лютого санкції, створили нову компанію і отримали контроль над телеканалом "Перший незалежний", на базі якого можуть відновити свою діяльність.

Згідно з даними Державного реєстру, 18 лютого співзасновниками нового ТОВ "Медіахолдинг Новини" стали 100 людей, кожен з яких зробив внесок по одній гривні. Уповноваженим представником нової компанії вказаний гендиректор телеканалу 112 Єгор Бенкендорф, а керівником Віктор Фролов.

Серед 100 співзасновників є відомі телеведучі В'ячеслав Піховшек, Діана Панченко, Денис Жарких, а також блогер Руслан Коцаба.

24 лютого новий "Медіахолдинг Новини" встановив контроль над компанією-власником каналу "Перший незалежний".

Створення нового ТОВ прокоментував у Telegram міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

"Заборонена "Трійка Медведчука", що називала себе "Медіахолдинг Новини" натягнула нову маску. Створила ТОВ з такою ж назвою. Напевно, щоб РНБО та СБУ їх довго не шукали", - зазначив міністр.

У коментарі ВВС Віктор Медведчук заперечив причетність до цих трьох телеканалів.

"Схоже на те, що Медведчук і КО шукають юридичні способи, аби знов запустити трансляцію кремлівської пропаганди в наш інформаційний простір. Проте скільки нових ТОВок на 100 грн не роби - суть не змінюється, а отже й увага з боку держави до їхньої діяльності", - додав Ткаченко.

Все буде Україна