«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Підозрюю": Притула пояснив свою відмову бути ведучим Нацвідбору на "Євробачення 2022"

Український шоумен і волонтер Сергій Притула відмовився бути ведучим цьогорічного Нацвідбору на Євробачення, пояснивши це зайнятістю.Про це він розповів за лаштунками шоу Ігри талантів, передають Патріоти України.

Притула нагадав, що вже багато років займається волонтерством, а у "такі непрості часи" не зовсім має можливість відволіктись на якісь супутні проекти.

На запитання, чи планує шоумен повертатися в ефір Євробачення у майбутньому, Притула відповів: "Підозрюю, що радше ні, ніж так". Він наголосив на юридичних нюансах.

"Тому що моя робота ведучим національного відбору була пов’язана з тим, що він готувався командою каналу з того ж холдингу, до якого входить телеканал, ведучим якого я є. Тому мене могли спокійно "запозичувати" для проведення цього конкурсу. Мені була вкрай важлива команда, яка це робить, у мене з ними чудова комунікація. А коли суспільний мовник розірвав договір з телеканалом чи то пак він закінчився і його не пролонгували, очевидно було, що я не можу піти працювати ведучим. Як мінімум з огляду на те, що це інший холдинг і інша команда людей", – пояснив телеведучий.

Цього року шоу вестимуть Маша Єфросініна та Тимур Мірошниченко. Фінал національного відбору на Євробачення 2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 19:00. А сам конкурс Євробачення 2022 пройде в Турині. Два півфінали відбудуться 10 і 12 травня, а фінал - 14 травня.

Все буде Україна