«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пішла десята доба війни: Деморалізовані російські окупанти почали частіше здаватися в полон, - Генштаб

Збройні сили України та підрозділи сил безпеки та оборони України завдають втрат противнику вже 10-ту добу. Частини та підрозділи загарбників деморалізовані, солдати та офіцери окупаційної армії продовжують здаватися у полон, втікають, залишаючи на Українській землі озброєння і техніку.. Про це повідомляють на сторінці Генштабу у Facebook.

Бойовими діями завдають втрат противнику не тільки озброєні підрозділи українських захисників, але й звичайні неозброєні люди.

"Стикаючись з постійним опором та усвідомлюючи протиправність своїх дій окупанти продовжують обстріли цивільного населення, завдають ракетно-бомбових ударів по об’єктах критичної інфраструктури та житлових будинках, лікарнях, дитячих садках, використовують жінок, дітей і літніх людей в якості “живого щита”. Не покидають спроб створити у власному інформаційному просторі картину визвольного “бліцкригу”, продовжують розповсюджувати тотальну брехню через підвладні ЗМІ, вживають заходів щодо приховування втрат в особовому складі та техніці, шляхом блокування доступу населення до правдивої та об’єктивної інформації", - йдеться в повідомленні.

Там додали, що ЗСУ продовжують тримати визначені рубежі на всіх напрямках, а на окремих напрямках контратакують та змушують противника відступати з втратами.

Все буде Україна