«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Після випадку зі стріляниною п’яних поліцейських, партія Самопоміч зробила заяву в Раді

Фракції “Самопоміч” вимагає викликати до Верховної Ради керівника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова,голову Нацполиции Сергія Князєва і голови Держбюро розслідувань Романа Трубу, щоб вони відзвітували про хід розслідування вбивства поліцейськими 5-річного хлопчика. Відповідна заява прозвучала в ході чергового засідання парламенту.

Представник фракції “Самопоміч” Олена Сотник заявила, що у Верховну Раду повинні прибути Аваков, Князєв і Труба. Також вона пропонує поставити питання про політичну відповідальність.

Позицію Сотник підтримав представник “Батьківщини” Сергій Соболєв, запропонувавши також викликати для публічного звіту генерального прокурора Юрія Луценка. У свою чергу голова фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов висловив співчуття батькам загиблого хлопчика і зазначив, що БПП вимагає надшвидкого розслідування і політичного покарання для тих, хто покривав злочин.

Нагадаємо, в лікарні помер 5-річний хлопчик, якого підстрелили поліцейські в Переяслав-Хмельницькому. За життя тяжкопораненого дитини боролися кілька діб. У зв’язку з подією глава поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади і попросив відправити його воювати на Донбас.

Джерело

Все буде Україна