«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пісні страви: Картопляне пюре з овочами

Смачні страви в піст - картопляне пюре з овочами. Простий і смачний рецепт приготування овочів з картоплею. Ну до чого це апетитно виглядає, у мене аж слинка потекла!

Інгредієнти

150 г стручкової квасолі, 1 великий болгарський перець, 1 морква 100 г консервованої кукурудзи картопля - 500-600 г для пюре

 Картоплю очистила від шкірки і відварити в підсоленій воді до готовності. Болгарський перець звільнила від плодоніжки і насіння, нарізала досить широкими скибочками. Очищену моркву нарубала дрібними кубиками. Стручки квасолі перерізала на 3-4 частини. На сковороду налити невелику кількість рослинної олії, опустити підготовлені овочі і злегка обсмажити їх до м'якості. Потім влити воду так, щоб вміст сковороди було повністю покрито, і тушкувати овочі до готовності, посоливши їх за смаком. Перед тим як зняти сковороду з вогню, додала кукурудзу і все гарненько перемішала. Гарячу картоплю розім'яти в пюре, використовуючи навар з картоплі, можна додати пісного маслечка. На тарілку виклала пюре, а збоку - тушковані овочі. І вийшло моя кулінарна страва дуже красивою і апетитною! Приємного смаку!

Пише receptystrav.

Все буде Україна