«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Почніть в понеділок, а в неділю розцілуєте свої ваги. З цією дієтою за тиждень йде 4-5 кг жиру. Першим зникає жир з живота. Я уже скинула 4 кг і на цьому зупинятися не збираюся

Почніть в понеділок, а в неділю розцілуєте свої ваги. З цією дієтою за тиждень йде 4-5 кг жиру. Цю триденну дієту називають “вiйськова дієта”: за тиждень йде 4,5 кілограма жиру! Надійний план харчування.

Хто не прагне мати приголомшливий вигляд, особливо весною. Підтримувати тіло в хорошій формі потрібно завжди, але чим ближче до літа, тим актуальнішим стає питання схуднення. Багатьом знайомі модні дієти, але всі вони досить радикальні. І найчастіше зайві кілограми йдуть, а проблеми зі здоров’ям приходять.

Ця дієта була розроблена фахівцями з харчування в армії, щоб швидко привести вiйськових в форму. Раціон складений таким чином, щоб спалювати надлишки жиру в тілі і прискорити метаболізм, щоб швидко ставати стрункою.

Це популярний низькокалорійний план харчування, за допомогою якого ти зможеш скинути в середньому 0,5 кілограма жиру за 3 дні плюс 2-3 кілограми зайвої рідини. Термін дієти розраховуй в залежності від цілей. При такій дієті тобі не потрібно купувати дорогі добавки або органічні продукти. Всі інгредієнти доступні, і їх можна знайти в будь-якому магазині.

Після трьох днів дієти слідують 4 дня, коли ти харчуєшся як звичайно, а потім цикл повторюється, поки ти не схуднеш до потрібних об’ємів.

ДЕНЬ 1-Й (1 400 КАЛОРІЙ)

Сніданок: чашка гарячого чаю або кави без цукру. Скибочку цільнозернового хліба з горіховим (арахісовим) маслом і один грейпфрут.

Обід: скибочка хліба з 200 г тунця, приготованого на пару. Можна випити чашку чаю або кави.

Вечеря: 100-120 г будь-якого відвареного м’яса з 200 г спаржі. Також з’їси яблуко і половину банана. Як бонус за витримку порадуй себе 150 г пломбіру.

ДЕНЬ 2-Й (1 200 КАЛОРІЙ)

Сніданок: скибочка цільнозернового хліба, 1 відварене яйце і невеликий банан. Також можна випити будь-який гарячий напій без цукру.

Обід: знежирений сир, 6 крекерів, 1 відварене яйце.


Вечеря: 2 курячі сосиски, пару суцвіть брокколі на пару або запечених, 150 грам морозива, яблуко.

ДЕНЬ 3-Й (1 100 КАЛОРІЙ)

Сніданок: 5-6 крекерів, яблуко, 2 шматочки Чеддер. Чашка чаю або кави на вибір.

Обід: тост, варене яйце.

Вечеря: 200 г вареного тунця, половина банана, 150 грам морозива.

Меню продумано таким чином, що ти не встигаєш зголодніти, а достатня калорійність забезпечить тебе енергією на весь день. Між прийомами їжі не дозволені перекушування, але ти можеш пити воду скільки завгодно.

Решта 4 дня дієти ти можеш дотримуватися звичайного режиму харчування, але фахівці радять вживати не більше 1 500 калорій в день. Дотримуючись дієти, подбай про регулярні фізичні навантаження.

Відмінна дієта, щоб скинути зайву вагу без стресу для організму. Не забудь розповісти про неї своїм друзям в соцмережах! Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна