«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Подвійні стандарти в Слуг - для громадянина 5 тисяч нормально, а для депутата 32 тисячі - мало

Пам'ятаєте, як Денис Шмигаль розказував про створення робочих місць із зарплатнею в 5-6 тисяч гривень? На його думку 5 тисяч гривень - це нормальна зарплата для українця. Щоб відкласти не вистачить проте прожити цілком достатньо.

 

Третякова Галина про зарплату

Після того Галина Третякова (депутат від Слуги народу, яка розбирається у якісних дітях) розповідала, що родичі пропавших безвісти військовослужбовців наживаються за рахунок своїх родичівв, знаючи що вони вже давно вбиті не визнають цього факту, щоб отримувати великі гроші - подекуди 10-20 тисяч гривень.

Тепер же Галина Третякова заявляє, що депутатської зарплані ні на що не вистачає, а це чистими 32 тисячі гривень. (про це вона заявила в інтерв'ю Громадському). 

А як тоді може вижити людина на мінімальній зарплаті? Як живуть вчителі із зарплатнею в 4-7 тисяч гривень, медики із зарплатнею 2-8 тисяч гривень, працівники комунальних підприємств із зарплатнею в 3-5 тисяч гривень?

Нагадаємо, що прожитковий мінімум 2198 грн, а депутати отримують 15 прожиткових мінімумів. Можливо було б правельніше, якби депутати отримували рівненько прожитковий мінімум і жили на нього, а не на "допомогу" від знайомих та дивіденди, щоб на собі відчували як живе народ?

Все буде Україна