«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Погода на літо: Україна перетвориться на жарку пустелю

А жителям доведеться купувати кондиціонери

З'явилася інформація про те, що в більшій частині України очікується спекотне літо з невеликою кількістю опадів. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на заяву завідуючої відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Вазіри Мартазінової.

За її словами, у Хмельницькій і Житомирській областях очікуються до кінця серпня високі температури і малі опади, але наприкінці серпня можливі невеликі опади. У Чернівецькій області очікуються не дуже хороші погодні умови, але опади будуть. Київська область - найближчим часом очікуються опади, а потім влітку, не очікується багато опадів.

Західна частина Черкаської і північна частина Вінницької області - очікується, що з початку червня і до кінця липня мало опадів і багато спеки, і вже потім опади. Вона також додала, що в Сумській і Чернігівській областях у червні очікуються хороші опади, а в липні спекотна погода і мала кількість опадів".

"У Полтавській області, у східній частині Черкаської і Кіровоградської областях опади будуть, але не дуже істотні, а липень очікується дуже "сухий". Додам, що в Кіровоградській області і південь Кіровоградської області, Дніпропетровська зона - хороші опади", - сказала Мартазінова.

За матеріалами

Все буде Україна