«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Погода в Україні на 2 січня 2019: місцями невеликий сніг і дощ, ожеледиця

Більша частина території України буде під впливом спокійної погоди, лише вдень на захід переміститься волога повітряна маса і пройде мокрий сніг.

2-3 січня в Україні погода буде хмарно. Невеликий мокрий сніг, на заході з дощем, вночі 2 січня в Карпатах та на Закарпатті місцями значні опади, у південних, 2 січня і у східних областях без опадів. На дорогах, крім заходу і півдня, ожеледиця. Вітер південний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/з, 2 січня у західних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5 ° морозу, у східних областях 4-9 ° морозу; вдень в західних та північних областях протягом доби від 2 ° морозу до 3 ° тепла; в Карпатах вночі та вдень 7-12 ° морозу, інформує Ukr.Media.

На Київщині 2-3 січня прогнозується місцями невеликий мокрий сніг (вночі 2 січня скрізь). На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3 січня 0-5 ° морозу, в решту часу від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

Український гідрометцентр попереджає про високу небезпеку сходу снігових лавин 2 січня у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатській області.

"За даними Укргідрометцентру, 2 січня 2019 року у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатській області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляється на сайті Держслужби України з НС у вівторок.

Все буде Україна