«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Погода в Україні на пятницю, 27 липня

У п’ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність.

Майже на всій території країни буде дощова погода. У східних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +16...+23 градусів, удень +22...+32. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +17...+22 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +27...+29. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-5 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...+22 градуси, вдень повітря прогріється до +26...+32. Вітер переважно північно-східний, східний, південно-східний та північний, 1-4 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Керчі можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +19...+23 градуси. Денна буде коливатися від +28 до +32. Вітер південний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м / с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону буде без опадів. Уночі градусники покажуть +19...+22, денна температура повітря складе +30...+33 градусів. Вітер переважно східний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +16...+20 градусів, удень підніметься до +21...+31. Вітер північно-західний, північний, північно-східний і західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі +18...+19, удень +22...+24 градусів. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...+21 градус, удень – від +25 до +30. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

Джерело

Все буде Україна