«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Поки мої ровесниці дітей вже в школу віддавали, я 11 років чекала поки Володимир буде готовий до одруження

Він сказав, що я більше йому не потрібна. Земля з-під ніг, а в голові думки : "Я йому віддала свої найкращі роки".

Ми з Володимиром зустрічались більш як 10 років, однак пропозиції він робити не збирався. Не одноразово обговорювали цей момент, адже у моїх ровесниць вже діти давно в школу пішли, а я досі в дівках ходжу. Проте Володя завжди мені торочив одне й теж:

- Треба перше на ноги встати, машину купити, на квартиру заробити, а тоді можна й одружуватись. А зараз я не готовий. Хіба тобі погано зараз так, як є?

- Та ні, не погано — відповідала я.

Щоразу я сподівалась на те, що з часом щось зміниться, Володя передумає, або ж нарешті накопичить трохи грошей, але минали роки й нічого не змінювалося. Мені хотілося розвитку у стосунках, хотілося мати власну сім'ю та коханий не розумів мене. 

 

Інколи я була зла сама на себе, адже чому й на що я чекаю? Мені вже майже 30, а йому поза 30, однак ні машини, ні квартири таки нема. Скільки має пройти часу, аби чоловік був готовий вступити у шлюб? Мене постійно турбували ці запитання. Як тільки я зачіпала цю тему в розмові з Володею, він відразу помітно починав нервуватися, мовляв, для чого ми знову обговорюємо це, якщо він вже все мені пояснив. 

Згодом я почала замислюватись, чи любить він мене, але ж якби не любив, то б не витрачав також свій час. Все-таки 10 років, то не мало. Якби ж я знала, чого коштуватиме мені це очікування...

Нещодавно ми з Володимиром мали святкувати 11 річницю нашого зустрічання, однак свято перевернулось в сльози. Коханий, якому я довіряла, вірила й любила майже 11 років свого життя повідомив мені про те, що закохався в молоду дівчину і хоче зі мною порвати. 

Тоді мені здавалось, що моє життя зупинилось і все на мить стало чорно-білим. В голові не було жодного слова, тому відповісти я навіть не змогла. 

Коли вже трохи оговталась й розплющила очі, я зрозуміла свою помилку. Помилка була якраз у цьому очікуванні. Я змарнувала 10 своїх прекрасних молодих років, а тепер йому захотілось молодшої. Ось тобі й маєш! Тепер я стара й нікому не потрібна.

Не довіряйте хлопцям такої категорії, які годують вас обіцянками про весілля як тільки він заробить чи купить щось. Цього ніколи не буде! Якщо він не зробив пропозиції за 11 років, то й не зробить! Повірте мені. 

Виявляється існує така категорія чоловіків, які ніколи не будуть готові до шлюбу та відповідальності. Чи погоджуєтесь зі мною?

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився наш читач. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю. Усі фото в статті є ілюстративними.

Все буде Україна