«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

​Поки Зеленський віщає, що війни не буде: Головне управління розвідки Міноборони евакуювало з Києва секретні документи та цінне обладнання, - The Washington Post

Розвідка України евакуювала зі своєї штаб-квартири у Києві секретні документи та обладнання на тлі загрози повномасштабного вторгнення російської армії. Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на високопоставлені джерела в Україні, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що документи та обладнання було переправлено на захід країни, де, як вважається, буде найбезпечніше, якщо РФ зважиться на велику військову операцію.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України (ГУР МО) цю інформацію наразі не прокоментували. Якщо інформація про вивезення документів є правдивою, то це говорить, що оцінка щодо можливого вторгнення РФ у ГУР МО та Офісу президента України відрізняється.

Раніше глава держави Володимир Зеленський заявив, що ризики нападу перебільшені та сіють паніку. "Думаю, Зеленський та його політична команда виходять зі свого власного набору пріоритетів, які не обов'язково збігаються з (пріоритетами - ред.) військових та розвідки", - заявив WP джерело в американській владі.

Небажання втрачати через перерозподіл держбюджету мільярди з "Великого крадівництва" та вдала робота російських агентів впливу в оточенні президента, складають два основні фактори, чому Зеленський відкидає загрозу російського вторгнення, заявляють у Порошенка та інших патріотичних силах країни. Зокрема нардеп Ростислав Павленко проаналізував, чому "Слуга народу" так спирається перерозподілу мільярдів гривень з "Великого будівництва" на оборону в теперішніх надзвичайних умовах.

Все буде Україна