«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Покидьків потрібно знайти: в центрі Києві охорона “Сільпо” дивилася, як спотворюють чоловіка

Днями в Києві невідомі понівечили чоловіка

У Києві троє невідомих жорстоко побили чоловіка. Інцидент стався біля ТРЦ «Сільпо», що в районі станції метро «Лук’янівська». Про це повідомляє телеграм-канал ХК. За словами користувача мережі Фейсбук Віктора Гончарука, який і повідомив про побиття, потерпілий Євген Охрименко чекав у «Сільпо» дружину.

«Знайомтеся це Євген Охрименко. Хлопець з дружиною 08.06.2018 о 23.30 прийшли в «Сільпо», яке знаходиться біля метро Лук’янівка купити продукти. Поки вона ходила за покупками, він присів після робочого дня. На вході у Жені попросили цигарку. Він не курить. Тому відповів немає. На що отримав «Так пошукай», – розповів Гончарук.

Користувач зазначив, що відморозки напали на хлопця, коли він не очікував удару.

«Він не маленький, фізично складений хлопець. Тому все згасло на кількох фразах. І ось бики відчули себе приниженими. Підло напали на сидячого хлопця. Результат зламана щелепа. Охорона Супермаркету «Сільпо» просто профі в реакції припинення протиправних дій та залагодженні конфлікту. Прошу поширити даний матеріал. По можливості хто дізнався покидьків дайте інформацію по ним », – підсумував Гончарук.

Джерело

Все буде Україна