«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Політолог: “Не кидайтесь у мене шапками. Це не брєд! Вчора ми для всього світу визнали, що у нас громадянський конфлікт”

Популярний український політолог і блогер Віктор Таран в своєму блозі пише про те, що, коли стихли емоції і закінчилися хвалебні промови на адресу президента Зеленського самий час тверезо сказати пару конкретних фактів про вчорашній масштабний обмін полоненими.

За словами Тарана, за офіційною інформацією ми обмінювали полонених в рамках Мінських домовленостей. Обмінявши «беркутівців» в рамках Мінського формату ми для всього світу визнали, що у нас громадянський конфлікт, який почався в лютому 2014 року. «Не кидайтеся в мене шапками. Це не брєд. Це інформаційний наратив, який запустить Росія найближчим часом », – написав політолог.

Він підкреслює, оскільки у нас внутрішній, тобто громадянський конфлікт, тепер нас чекає висновок Росії, як учасника конфлікту з дискурсу і ослаблення проти російських санкцій. Тиснути на Кремль немає більше ніякого сенсу, адже він ніяк не причетний до війни, а навпаки сприяє її врегулюванню – такий погляд тепер буде у Заходу. «Не кажіть, що я вас не попереджав. Через Зеленського ми програли геополітичний дискурс », – написав політолог.

Все буде Україна