«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Політолог: “За тисячирічну історію України було все … але, щоб за півроку “прох@рачити” профіцитний бюджет – це вперше!”

Український блогер, політолог Роман Давиденко в своєму блозі пише про те, що за тисячолітню історію України у нас було багато чого. У нас були різні президенти, різні уряди. Чого тільки варті прізвища таких державних діячів, як Янукович, Азаров, Арбузов, Лукаш, Портнов.

За словами політолога, весь цей час ситуація складалася по-різному. Були роки зростання і стагнації. Була навіть криза, пару раз. Було мінімум два жорстких Майдани. Тепер навіть прийшла війна. Були три копійки після Януковича в бюджеті і анексія з окупацією. Але, щоб ось так – прийняти країну з ростом економіки і повної скарбницею, а за півроку спустити все, як азартний гравець – це вперше.

Давиденко зазначає, вперше також чути про владу, що дохідна частина, то не їхня робота, а попередників, після півроку катання на самокаті по кабінету. Вкрасти з майбутнього бюджету теж придумали вперше, але геніями цих хлопців не назвеш.

Все буде Україна