«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Політолог: Зовнішня політика знищена. Кадрова нижче плінтуса. Економіка в повному «піке»

Дивуюсь «рейтингам» і нашим людям, які досі вірять в «диво» від нової влади, щиро дивуюся. Так, рейтинги влади падають, проте після всього що вони зробили – половина населення вперто чекає змін на краще.

1. Зовнішня політика знищена. Її більше не існує. Світові лідери збираються на парад в Кремль 9 травня. Президент Грузії каже, що буде «радитися із Зеленським чи їхати їй на парад». В світі завдання номер один – збагрити Україну. Під Формулу Штайнмаєра, під газові «контракти», під будь-що аби не займатися нашим питанням.

2. Кадрова політика нижче плінтуса. Призначання друзів, кварталівців, людей Коломойського або просто ннкомпетентних осіб, які в житті жодного разу не читали Конституції та законів.

3. Верховна Рада перетворена в театр одного-два акторів. Закони приймають без будь-якого обговорення.

4.  Місцеве самоврядування позбавлене коштів, а скоро цілком ймовірно і повноважень.

5. Переслідування всіх і вся: волонтери, добровольці, опозиційні політики – вчі йдуть під кримінальні справи.

6. Жодна виборча обіцянка, про яку так мріяли люди не виконана.

7. Економіка в повному «піке». Промвиробництво вперше з 2014 року впало, а країна фактично опинилася у внутрішньому дефолті.

Проте навіть цей скромний перелік із кричущих фактів не дає більшості вибіорців вийти з-під медійного впливу. А провладні ЗМІ перетворилися на філіали РашаТВ де розповідають про досягнення влади, який просто не існує.

За 7 місяців країну довели до ручки. І в прямому і переносному планах. Казали «хуже нє будет», проте це «хуже» вже настало. І найгірше що катастрофічні наслідки відверто профанаційної та навіть антиукраїнської політики ще попереду.

Андрій Смолій

Все буде Україна