«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Поліція затримала шістьох осіб, які кинули димові шашки в людей під час виступу Тимошенко в Білій Церкві. ФОТО

У Білій Церкві (Київська обл.) під час виступу лідера партії "Батьківщина", кандидата в президенти Юлії Тимошенко на мітингу перед міською радою група провокаторів кинула в натовп людей сім димових шашок. Поліція затримала шістьох осіб.
Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє  прес-служба "Батьківщини".

"Так, під час мітингу, на який зібралися 10 тис. людей, у натовп було закинуто 7 димових шашок. За допомогою небайдужих та поліції було затримано 6 осіб, які здійснили провокацію. При них було виявлено ще 7 димових шашок", - сказано в повідомленні.

Окрім того, поблизу сцени стояв автомобіль на єврономерах. Зазначається, що під час виступу Ю.Тимошенко поліція отримала телефонне повідомлення про його замінування. Спеціалісти профільних служб вручну відкотили машину на безпечну відстань.

"Батьківщина" вимагає детального розслідування справи. Ми також закликаємо президента України припинити вдаватися до відверто кримінальних дій проти своїх політичних конкурентів", - підкреслили в прес-службі партії.

У відділі комунікації Національної поліції України в Київській області підтвердили інформацію про здійснену провокацію в Білій Церкві під час виступу кандидата в президенти, проте зазначили, що невідомі кинули тільки дві димові шашки.

"Під час виступу кандидата невідомі кинули дві димові шашки в людей, які були присутні на зустрічі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали правопорушників. За інформацією Нацполіції, у п'яти осіб, які були на площі, вилучили 7 предметів, схожих на димові шашки. Всі вони затримані.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Джерело: Пише - censor.net.ua

Все буде Україна