«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Полковник ВСУ пообіцяв Росії важкі втрати:"Уже далеко не 14-й рік. Зупинимо першу навалу, а потім підтягнуться ветерани"..

Українська армія готова дати Росії жорстку відсіч у разі широкомасштабної агресії.  Про це в ефірі "еспресо" заявив полковник ЗСУ Тарас Грень.

 Відео було оприлюднено на відеохостингу YouTube.

Image

 

Грень заявив, що Росія розуміє тільки силу, і українські військові готові її продемонструвати в разі вторгнення.

 "Наш досвід 14-го року довів, що росіянин розуміє тільки одну річ - силу. Він розуміє тільки сильну відповідь, який не дав їм вдарити тоді з боку Сум. Вони злякалися. У них тоді була досить велика угруповання на сумський кордоні, де стояла  наша 24-я бригада (ВСУ - ред.). На той момент вони вже перефарбували свої танки в білий колір, ніби "миротворці". Але вони злякалися ", - розповів військовий.

 Він уточнив, що тоді росіян від нападу втримав ризик отримати дуже великі втрати.  Сьогодні ситуація ще більш небезпечна для Росії, попередив Грень.

 "Ми стоїмо на кордонах, ми зупинимо першої навали. Хлопці ... своїми життями зупинять. Дадуть можливість хлопцям в запасі, які раніше вже отримали бойовий досвід, щоб розвернутися, підтягнутися і допомогти добити цю нечисть", - заявив полковник ЗСУ.

 Він підкреслив, що сьогодні українська армія разюче відрізняється від тієї, якою була 7 років тому.  Втрати Росії в разі ескалації будуть величезні.

 "Уже далеко не 14-й рік", - констатував Грень.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна