«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Попалили малолєтки… «Мажорне» життя напоказ: Діти судді та податківця «засвітили» незадеклароване майно та елітні подорожі (фото, відео)

Вартість вояжів і навчання, які документують на своїх фото в соцмережах їх діти, перевищує офіційну річну заробітну плату батьків.

Дочка першого заступника керівника київської ДФС Ігоря Скорохода Анна засвітила в Instagram елітні подорожі і майно сім’ї, яке офіційно не задекларовано. Про це йдеться в розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом», зазначають Патріоти України.

Виявилося, що дівчина активно ділиться в соцмережах фотографіями із закордонних подорожей. Наприклад, у неї є фото з готелю Pullman в Лондоні, де тиждень відпочинку для однієї людини обійдеться приблизно в 85 тисяч гривень. Також дочка податківця викладала фото з готелю відомої мережі Starhotels в Римі, з Болгарії, тропічних островів.

А під час літніх канікул, пишуть журналісти, Анна проходила освітню школу в Британії — EthertonEducation. Ціна двомісячних курсів — 8 тисяч фунтів стерлінгів або майже 300 тисяч гривень. За весь 2017 рік Скороход заробив 250 тисяч гривень — тобто менше, ніж коштують літні курси його дочки.
При цьому, офіційно працівник ДФС жодних автомобілів або елітної нерухомості не має. Дружина Скорохода катається на Range Rover, як і його дочка. Машина записана на його матір, яка, згідно з даними соцмереж, живе в Алчевську.

Крім того, журналісти встановили, що на матір і тещу Скорохода недавно оформили по квартирі в столичному будинку бізнес-класу, а теща Скорохода також володіє квартирою в 180 квадратів в центрі Києва. Приблизна вартість майна, записаного на родичів податківця, 23 мільйони гривень.

Компанії його дружини, за даними податкової, вже багато років є неактивними. У минулому і позаминулому році вона вказала дохід від її ФОП в розмірі близько 1 мільйона гривень на рік. Зазвичай в декларації вказують загальний дохід ФОП, без вирахування податків і інших витрат. Сам фіскал елітне майно пояснює тим, що його батько — «Заслужений шахтар України», а мама працювала в торгівлі.

Також журналісти показали, як відпочивають родичі судді Олега Басая.

Все буде Україна