«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Пора перевірити особисто Зеленського”: Порошенко жорстко відреагував на нову підозра СБУ..

Петро Порошенко прокоментував звинувачення у співпраці з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

8 жовтня одному з лідерів ОТЗЖ Віктору Медведчуку пред’явили нові звинувачення в державній зраді і сприяння діяльності терористичної організації. В СБУ кажуть про те, що підозра в зраді можуть пред’явити і п’ятого президенту Петру Порошенко.

На опублікованих записах прослушки Медведчук обговорює з кремлівськими кураторами процес покупки вугілля в ОРДЛО і передачі грошей терористам. У кількох діалогах прослизає ім’я Порошенко або натяк на його обізнаність про махінації.

Порошенко вже назвав подібні звинувачення “чорним піаром проти опонентів”

“Щоб створити димову завісу і відвернути увагу суспільства від злочинів влади, виявлених розслідувачів і оприлюднених на цьому тижні, правоохоронці за прямою вказівкою Зеленського намагаються реанімувати свій старий і зовсім бездоказовий фейк про нібито зв’язок Порошенка з Медведчуком”, – прокоментували в партії “Європейська солідарність” .

Політична партія Порошенка рекомендувала голові СБУ перевірити себе і Володимира Зеленського “на предмет їх спільного злочинного участі в пограбуванні вкладників ПриватБанку на 41 мільйон доларів; виведення цих брудних грошей Коломойського в іноземні юрисдикції з метою ухилення від сплати податків і придбання елітної закордонної нерухомості”.

Крім цього, в партії вимагають поставити крапку в справі про зрив спецоперації із затримання бойовиків ПВК “Вагнер” і виділення великого кредиту державним Укрексімбанком особам, які відправили гроші в ОРДЛО. У кожному з цих скандалів також спливали імена глави держави або керівника його Офісу.

“Адже це означає участь у фінансуванні тероризму з боку керівника цієї установи Мецгера”, – відзначили в “ЄС”.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна