«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко назвав свої головні досягнення на посту президента України

Асоціація з ЄС, безвізовий режим України з більш ніж 100 країнами, посилення української армії та глобальне реформування країни. На думку Порошенка, це є його ключовими досягнення на посту президента України.

З такою заявою Порошенко виступив під час офіційного представлення нового голови Хмельницької ОДА, яким став Вадим Лозовий, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Порошенко в своєму виступі розповів, що недавно повернувся з фронту, де переконався, що українські військові не тільки одягнені, взуті і нагодовані, а мають відповідне фінансове та медичне забезпечення. В цьому український глава бачить власне досягнення, зазначивши, що посилення української армії є оплотом незалежності і суверенітету України.

Також Порошенко заявив, що Україна, одна з небагатьох країн, витрачає 6% ВВП на обороноздатність країни. Він вказав, що інші країни виділяють на цю сферу тільки 1% ВВП.

"Я тільки можу уявити, якби ці 100 млрд грн, які сечас йдуть на українську армію, спрямувати не на фінансування армії, а на розвиток України. Які тоді були б темпи зростання і поліпшення життя людей", — підсумував Порошенко.

В ході виступу український гарант нагадав, що за останні чотири роки, коли президентом України є він, в країні запущено 144 реформи. У їх числі митна реформа, пенсійна, медична, освітня і багато інших.

Джерело

Все буде Україна