«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Порошенко не пройде до другого туру”. Саакашвілі сьогодні дав інтерв’ю Гордону (відео)

Екс-президент Грузії, лідер українського “Руху Нових сил” Михайло Саакашвілі має намір повернутися в Україну 1 квітня, після того, як президент України Петро Порошенко не потрапить, на думку грузинського політика, до другого туру нових президентських виборів.

Про це Саакашвілі заявив журналісту, засновнику інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитру Гордону в інтерв’ю, опублікованому на YouTube-каналі “У гостях у Гордона”.

На питання журналіста, чи є, на його думку, шанси у Порошенка вдруге стати президентом, Саакашвілі відповів: “Я вам покажу моє особисте ставлення”.

Він повідомив, що купив квиток з Польщі в аеропорт Бориспіль на 14.05 1 квітня. І продемонстрував свій телефон з інформацією про покупку квитка.

“Я збираюся прилетіти до Борисполя. Я цей квиток взяв, бо я впевнений, що Порошенко не пройде до другого туру. І як тільки він не пройде до другого туру, я більш ніж упевнений, що жоден прикордонник не захоче виконувати його наказ не пускати мене в Україну, а також багато інших злочинних наказів “, – заявив екс-президент Грузії.

За його словами, він вірить в майбутнє України.

“Я знаю, що воно має настати без Порошенко”, – підкреслив Саакашвілі.

Пише - slovech.co

Все буде Україна