«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко: Після 21 квітня жарти закінчаться і настане сувора реальність

Ослаблена та розсварена після виборів Україна з недосвідченим президентом — це та ситуація, яку намагається створити Російська Федерація.

Про це під час Київського безпекового форуму заявив президент України Петро Порошенко.

«Друзі, але після 21 квітня жарти закінчаться і настане сувора реальність. І новообраний президент, хто б ним не став, опиниться сам на сам не з об’єктивом камери чи смартфона, а з досвідченим, підкреслюю – досвідченим і безкомпромісним ворогом. Керівником однієї з найсильніших держав світу», — підкреслив Порошенко.

Президент зауважив, що Путін і його апетити нікуди не подінуться.

«Це ж не комп’ютерна гра. І проекти Новоросії, і проекти Малоросії. І сухопутний коридор до Криму. Це ж все нікуди не дінеться. Він про них ніколи не забував. Він готовий діяти як тільки для цього станеться нагода», — додав він.

За словами Порошенка, ослаблена, розсварена після виборів Україна з недосвідченим Президентом – це і є саме та нагода, бо хижаки як правило нападають на жертву саме тоді, коли вона поранена і слабка.

«І якщо Верховний Головнокомандувач не розставляє «червоні лінії», якщо не працює на згуртування країни і коаліції, коаліції світової на підтримку України, яку ми нашими спільними зусиллями – це не лише зусилля українських дипломатів, не лише зусилля українського Президента чи українського Уряду, це і наші громадські організації. І все, чого ми добилися – є ризик це втратити або зруйнувати», — резюмував глава держави.

Раніше Порошенко зазначив, що сьогодні відбувається унікальна виборча кампанія, яка нагадує антиутопії. На думку президента, за медіаобразом «лідера» стоїть група людей зі своїми особистими інтересами.

Нагадаємо, народна депутатка від фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ольга Червакова заявила, що Україна може отримати президента, який вважає, що політика і дипломатія схожі на кіновиробництво.
 
Нагадаємо, згідно з результатами ЦВК, у першому турі президентських виборів в Україні шоумен Володимир Зеленський отримав 5 млн 714 тис. 34 голоси виборців (30,24%), в той же час чинний президент Петро Порошенко отримав 3 млн 14 тис. 609 голосів (15,95%).

За словами політтехнолога Віктора Уколова, Володимир Зеленський некомпетентний з усіх державних питань.

Похибка у сто разів: експертів охопив жах від помилки команди Зеленського щодо зарплати вчителів.

Читайте також: Зеленський — це суперпрофесійна некомпетентність – Палій.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука повідомив, що після зустрічі з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським дипломати західних країн були неприємно шоковані його низьким рівнем обізнаності у питаннях державотворення та світової безпеки.

За даними Київського міжнародного інституту соціології, у другий тур президентських виборів проходять чинний президент Петро Порошенко та комік Володимир Зеленський.

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що трансляція серіалу «Слуга народу» є агітацією за кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Громадянська мережа «Опора» вказує, що безкоштовний концерт Володимира Зеленського на вихідних в Ужгороді можна розцінювати як підкуп виборців, оскільки шоумен є кандидатом у президенти.

Джерело

Все буде Україна