«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Порошенко – повне гнuле, жадібне чм...@., а Тимошенко ….”: Вибухова заява Савченко приголомшила всю Україну

Скандальний депутат Надія Савченко висловила свою думку про всіх головних осіб в українській політиці, яким пророкують президентське крісло

Про це Надія розповіла в інтерв’ю сайту “ГОРДОН” пише korupciya.com
Савченко розповіла, що знала Гриценко, коли той ще був міністром оборони України. Саме він давав їй дозвіл вступати в льотний військовий навчальний заклад.

“Як лідер для України Гриценко при всій своїй силі, амбіції і навіть чесності – слабак! Що я бачу зараз. У в’язниці дивлюся телеефіри і бачу Анатолія Гриценка, який бореться з собою, намагається від “зробленого політика” повернутися до людини, такого, яким я його бачила на площі, – справжньому, стурбованому, наляканому, мислячій, філософу. До людини, яка шукає вихід для України щиро, а тому – справжній, збентежений, намагається контролювати себе і не робити помилок, навчений великим життєвим досвідом ”

Надія розповіла і про своє ставлення до мера Львова. За словами нардепа з ним вона бачилася всього лише один раз, але при цьому склала про нього не найприємніші враження.

“Садовий не просто не відчуває всю Україну, він навіть не відчуває Галичину. Людина, яка самостійно не думає, але самостійно жадібно відчуває. Він абсолютно” роблений “політик західного типажу. А зроблений він з дуже закомплексованого хлопчика, і зробив його психіатр Олег Березовець (або психолог він), який і отримав за це місце глави фракції партії Садового “Самопоміч” ”

Не забула політик і про Президента України.

“Про Порошенко як президента. Це кришка! Без цензури! Людина – повне гниле, жадібне чмо, яке побачило себе богом. Його другий термін – це смерть для України і повний хозарський каганат! Це все!”

Про Тимошенко Савченко висловилася не менше критично.

“Я, Надія Савченко, як виборець, а не політик, маю право! Про Тимошенко як президента. Це саме холоднокровне, безжальне, лукаве істота, яке мені доводилося бачити в житті.”

Все буде Україна