«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко привітав Зеленського з перемогою на виборах президента України

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський подякував своєму супернику, чинному президенту України Петру Порошенку, за привітання і визнання перемоги Зеленського.

Чинний президент України Петро Порошенко привітав кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського з перемогою у другому турі президентських виборів. Про це Зеленський заявив під час брифінгу у своєму штабі, трансляція якого доступна на YouTube-каналі "Зе!Президент". - пише Гордон

"Я дуже вдячний президенту України Петру Олексійовичу Порошенку. Тільки що він мене привітав із перемогою і сказав, що я можу розраховувати на його допомогу в будь-який час. Він визнав перемогу мою і моєї команди", – заявив Зеленський.

Згідно з даними "Національного екзит-полу 2019", який провели Київський міжнародний інститут соціології, Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та Центр Разумкова, у другому турі виборів президента України перемагає Володимир Зеленський. Станом на 18.00 73,2% опитаних сказали, що проголосували за Зеленського, 25,3% – за чинного президента Петра Порошенка, 1,5% опитаних зіпсували бюлетені.

Все буде Україна