«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко провів дебати на "Олімпійському" з самим собою: як це було

Як пройшли одинокі дебати Порошенка на "Олімпійському"

На НСК "Олімпійський" в Києві в неділю, 14 квітня, пройшли дебати чинного глави держави Петра Порошенка. 

Масштабна фотосесія з президентом завершилася. Люди розходяться. Обстановка на стадіоні спокійна. Порошенко запросив всіх присутніх під "Олімпійським" зайти на стадіон і зробити спільне фото. На стадіоні зібралися тисячі людей, натовп скандує: "Порошенко - наш президент". 

Президент виступив на сцені перед НСК "Олімпійський". Гарант співав українську пісню Зеленському - "Ти ж мене підманула, Ти ж мене підвела". Порошенка покликав Зеленського на дебати 15 квітня о 22:30 на телеканалі ICTV. Дебати завершилися. Президент закликав всіх українців прийти 21 квітня на виборчі дільниці і проголосувати.


Президент повідомив, що такі дебати він проведе 19 квітня о 20:00 на "Суспильном". Крім того, Порошенко запросив Зеленського на дебати завтра, 15 квітня, на ICTV. 

Порошенко каже, що не має доказів того, що Зеленський є наркозалежним і запевняє, що ніколи не називав його наркоманом. Порошенко заявив, що якщо в другому турі виборів переможе Зеленський, то "це буде вибір українського народу, і він буде його поважати".

Порошенко відповідає на запитання журналістів. Каже, що проаналізував результати першого туру президентських виборів і зробив висновки. Він не відповів на питання про те, чому так мало людей у виборчих комісіях. Зробив вигляд, що не знає про проблему. 


Зеленського на дебатах не було. У конференц-холі "Олімпійського"  Порошенко зайняв своє місце за трибуною. Модератором дебатів виступає журналіст Андрій Куликов. На сцені прихильники Порошенко, скандували "Вова, виходь!" Гарант прибув до "Олімпійський" зі своєю родиною. 

Почалось все з того, що на сцену вийшов президент Петро Порошенко і назвав свого опонента Володимира Зеленського "котом у мішку". "Україна не хоче кота в мішку. Дякую, що ви тут", - звернувся він до присутніх. 

Пише - znaj.ua

Все буде Україна