«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко провів закриту зустріч з БПП “Солідарність”: прийнято гучне рішення

Чинний Президент України Петро Порошенко обговорив з однопартійцями можливість балотуватися на парламентських виборах 2019 року.

Петро Порошенко на зустрічі з членами своєї політичної сили “Блок Петра Порошенка” Солідарність “оголосив про намір йти на парламентські вибори 2019 року, повідомляє “Діалог.UA“.

Також, чинний гарант Конституції запропонував формувати партійні списки через праймеріз серед тих, хто захоче стати частиною команди гаранта.

Глава фракції Артур Герасимов також зазначив, що Петро Порошенко став втіленням ідеології партії, що і буде ставитися в основу всієї майбутньої діяльності політичної сили. Саме аспект ідеології найбільш жваво обговорювалося на цьому закритому зібранні членів БПП “Солідарність”.

Герасимов позначив, що був анонсований ще один збір партії за участю ще чинного президента Порошенко, де буде обговорюватися законопроект про імпічмент президента, який зараз активно гальмується опозиційними силами. Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд запропонувала прийняти закон про імпічмент президента і обмежені повноважень, який буде розглядатися в парламенті вже з 25-го квітня.

Все буде Україна