«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко розповів про найбільший страх Путіна і як ним користуватись: "Це для нас додаткова мотивація"

Порошенко розповів, як Путін реагує на успіхи України

Президент Украхни Петро Порошенко під час візити до Брюселю розповів про найбільший страх очільника Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Порошенко відзначив, що Путін найбільше боїться європейського успіху України. Адже вся нація невеличкими кроками йде у сторону зближення з ЄС та життя за європейськими цінностями.

"Путін ненавидить європейський успіх України. І це для нас додаткова мотивація більш рішуче виконувати реформи, а також більш рішуче повертати Україну в європейську сім'ю", - підкреслив він.

 

Також він додав, що міжнародна відповідь на агресію Росії в Азовському морі має бути міцною та негайною.

Крім того Порошенко додав, що російська влада не очікувала величезного супротиву з боку українського народу.

 

"Росія боїться трьох речей. Перше - нашої єдності і солідарності. Друге - Росія ненавидить міжнародну присутність в Україні - будь то акваторія Азовського моря, на Донбасі чи в Криму", - сказав Порошенко.

 

Разом з тим варто відзначити, що колишній заступник генсека НАТО Александер Вершбоу розповів про найбільші фобії президента Росії Володимира Путіна.

Зокрема, Вершбоу розповів, що одним з найбільших страхів Путіна є втрата власного політичного рейтингу, через що він змушений йти на величезні катастрофічні кроки, як то війна в Україні та Грузії.

 

"Путін дуже уважно стежить за своїми рейтингами. Це те, що викликає у нього одну з найбільших фобій", - зазначив колишній заступник глави Північноатлантичного альянсу.

 

Крім того політик відзначив, що Путін не боїться ведення війни з будь-ким, найбільше його лякає використання росіянами західних цінностей.

 

"Він не боїться НАТО або військової загрози, він боїться ідей і цінностей Заходу, і наших спроб поширювати їх", - зазначив Вершбоу.

 

Більше того він розповів, що Путін взагалі готовий до ведення війни із Заходом включаючи відразу кілька фронтів у тому числі проти США.

"Я думаю, Путін бачить себе у війні з Заходом і західними цінностями. У цій війні існує багато фронтів, включаючи фронти всередині Європи, в Сполучених Штатах. Ми бачимо інформаційну війну, спотворення, дезінформацію і інші речі, які дискредитують або як мінімум змушують сумніватися в міцності наших демократичних цінностей та інститутів ", - підкреслив аналітик.

Джерело 

Все буде Україна