«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Порошенко завтра сам буде виступати на НСК «Олімпійському»: українців гукають його підтримати

Президент Порошенко Петро Порошенко погодився прийняти виклик шоумена і кандидата у Президенти України Володимира Зеленського прибути на дебати на НСК «Олімпійський», проте не 19 квітня, як запрошував шоумен, а в свою дату – 14 квітня.

У прес-службі глави держави вже оголосили акредитацію журналістів. Крім того, у Президента гукають прихильників прийти і підтримати президента.

«Президент буде цієї неділі на стадіоні. І ми кличемо його прихильників там підтримати Порошенка », – повідомив радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, мова не йде про проведення простого мітингу підтримки. В ході заходу Порошенко має намір відповісти на ряд запитань журналістів і обговорити актуальні проблеми.

Як відомо, 3 квітня Зеленський викликав чинного гаранта Конституції на дебати на стадіон «Олімпійський» на 19 квітня. Порошенко дав згоду на умови шоумена і 5 квітня записав нічне звернення до Зеленського зі словами «Стадіон, так стадіон». Порошенко хотів призначити свою дату для зустрічі на стадіоні – 14 квітня. Зеленський відповів, що запрошував Президента на 19 число і правил не змінює.

Рекомендуємо до перегляду: Мосійчук нахамив волонтерці

Пише - prefiks.win

Все буде Україна