«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Посол України в Німеччині Андрій Мельник- зробив нову гучну заяву. Це буде холодний душ для Кремля.

Коли людина Державник – вона Державник в усьому.

Посол України в Німеччині Андрій Мельник, який нещодавно заявив що у випадку, якщо Україну не візьмуть в НАТО ми будемо змушені задуматись про відновлення ядерного статусу – зробив нову гучну заяву:

Цього разу він закликав Німеччину допомогти Україні зі вступом до Альянсу, але ЯК він це зробив! Цитую:

«Німеччина несе історичну відповідальність за злочини нацистів проти Українського Народу, тому Берлін повинен допомогти Києву зі вступом до Північно-Атлантичного Альянсу.

Це може прозвучати для німецьких вух як провокація Путіна. Якраз навпаки: це буде холодний душ, який загасить усі осередки займання в Кремлі. Єдина ґарантія, що Москва не ризикне знову втрутитись».

Молодець! Ну реально – МОЛОДЕЦЬ!

Минулого разу, коли я писав пост на основі цитати пана Мельника про ядерний статус України, я сказав, що у владі НАРЕШТІ знайшовся той, у кого яйця є. В коментарі під постом моя хороша Подруга висловила пересторогу, що його і звільнити можуть за подібні заяви… От що я скажу:

Дійсно, станом на зараз, пан Мельник чи не єдиний «яструб» у владній вертикалі, репрезентант жорсткої Патріотичної позиції, людина Правої риторики… Тому, в разі чого – ми обов‘язково маємо стати на його захист.

Він реально говорить правду. НАШУ правду, яка лякає заколисану Стару Європу, яка люто бісить Москву, а значить він ПОТРІБЕН там, де він зараз є, а може і вище

Казав минулого разу – повторю ще раз: браво, пане Мельник!

Назар Приходько

Все буде Україна