«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Потрібні працівники! Під Ужгородом американці вчора відкрили завод на 5 тисяч робочих місць

Вчора 15 березня, американська компанія Jabil відкрила другу чергу заводу в Закарпатській області,

Як повідомляє агентство, площа заводу збільшилася до 47 тисяч квадратних метрів, тобто в два рази. Зараз в штаті заводу більше 3 тисяч працівників. За останні два роки він виріс на тисячу робітників. Jabil планує збільшити український штат до 5 тисяч співробітників.

Ужгородський завод Jabil – частина однієї з найбільших в світі корпорацій з контрактного виробництва електроніки Jabil Circuit, Inc. Корпорація відома тим, що надає послуги по збірці гаджетів для таких відомих брендів, як Philips, HP , Cisco і ін.

За інформацією “БізнесЦензор“, з моменту відкриття в 2004 році завод Jabil виготовив понад 100 млн пристроїв для замовників в трьох сегментах глобального ринку: автомобільному, інтелектуальної техніки і побутових приладів, а також телекомунікацій.

“Завдяки новому спеціально побудованому майданчику, в поєднанні з найсучаснішими технологіями виробництва і поставки, командою високопрофесійних фахівців, а також недавно отриманою сертифікацією IATF Automotive для автомобільної промисловості, ми із задоволенням готові працювати для існуючих і нових клієнтів”, – повідомив генеральний директор Jabil в Україна Сергій Карцев.

Як повідомлялося, новий завод буде займатися складанням мобільних телефонів, медіаплеєрів та комп’ютерної техніки для експорту в ЄС.

Нагадаємо, Ужгородський завод компанії Jabil, який входить в категорію “мегасайт” (від трьох тисяч співробітників), виробляє електроніку для брендів Nespresso, Ceragon, Sagemcom, SIAE Microelettronica, DUCATI Energia, SIT і TeleTec. Крім того, серед клієнтів Jabil Circuit такі компанії, як Ericsson, Cisco, Hewlett-Packard. А виробництво окремих компонентів для iPhone, за даними Bloomberg, принесло компанії 18% доходів в 2015 році.

Jabil є розробником продуктових рішень, надає повний промисловий дизайн, забезпечує виробництво, здійснює поставки і управління продуктами. Маючи більше 120 заводів в 26 країнах, Jabil співпрацює з більш ніж 300 компаніями.

Скоро почнеться набір і навчання працівників.

Пише - lovech.co

Все буде Україна