«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ПОВAЛИТЬ СНІГ І ПІДНІМЕТЬСЯ CИЛЬНА БYРЯ: СИНОПТИКИ ПОВІДОМИЛИ ПОГОДНИЙ AПOКAЛIПСИC В УКРАЇНІ

Як повідомляють синоптики, понеділок, 11 березня, в Україні очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Водночас у Карпатах випаде сильний сніг, пише OBOZREVATEL

По всій території буде хмарно з проясненнями, повідомляє Укргідрометцентр. “11 березня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах та на Прикарпатті 29-34 м/с, вночі на високогір’ї Карпат сильний сніг”, – йдеться в повідомленні.

Також очікується невеликий дощ, у Карпатах із мокрим снігом, вночі у західних областях помірні опади, лише в південній частині без значних опадів.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла. На Закарпатті, в Одеській області та в Криму – 3-8° тепла; вдень у західних і північних областях – 5-10° тепла, на решті території 9-14°, на півдні країни до 18° тепла. На високогір’ї Карпат вночі сильний, удень помірний сніг, температура протягом доби 1-6° морозу.

У Києві та області 11 березня вранці та вдень теж очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Хмарно з проясненнями і невеликий дощ. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 7-9° тепла.

Все буде Україна