«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Повідомте "фізкультурника" з Банкової: "До агресії РФ готується весь світ, крім України... Про примирення мріє тільки Зеленський", - екс-командир полку НГУ “Азов”

Колишній командир полку Національної гвардії ” Азов “і глава штабу партії” Національний корпус ” Максим Жорін вважає, що до ймовірного повномасштабного вторгнення Росії в Україну готується весь світ, крім самої української влади. Про це він заявив в ефірі “4 каналу”, зазначають Патріоти України.

Жорін зазначив, що на даний момент з приводу вторгнення Росії існує величезна кількість тривожних дзвіночків і сигналів. Зокрема, російська армія планомірно і спокійно готується до агресії на кордонах.

На думку політика, українська влада на даний момент веде неадекватні розмови про примирення і зустріч президента Володимира Зеленського з Володимиром Путіним.

“Про примирення мріє тільки Зеленський. А Росія вже готується виводити сім’ї дипломатів з території України”, – сказав він.

За словами Жоріна, про серйозність оцінки намірів Росії говорять рішення Сполучених Штатів Америки і Канади. Зокрема, Канада перекинула в Україну спецпідрозділи для того, щоб у разі військових дій організувати евакуацію своїх громадян.

Все буде Україна