«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Познайомився з дівчиною в інтернеті, вирішили зустрітися в ресторані. І тут я помстився за всіх мужиків

Одного разу я дізнався про один тип дівчат, що живуть на сайтах знайомств і в різних групах соц.мереж по знайомствам.

Суть їх дій така: отримувати кожен день нові запрошення познайомитися, потім погодитися на знайомство поза інтернетом.

Вибирають місця вони не дешеві: ресторани, клуби, дискотеки. Все залежить від віку залицяльника і від їх власного бажання. Ось закортіло сьогодні в клуб – вибирають клуб, закортіло дуже смачно поїсти – дорогий ресторан.

Приходять зазвичай з подругою, типу «випадково йшла і зустріла, а їй зайнятися нічим». Так вони одна одну на розваги водять, кожен день вечірній відпочинок, життя – лафа!

Я вже знав про такий спосіб «знайомств» (мужики теж спілкуються в групах і передають один одному інформацію) і ось познайомився з однією такою дівчиною, вирішив і я час скоротати і розважитися.

Кажу: «Давай зустрінемося ввечері, чаю разом поп’ємо?”, вона не проти (ще б пак!), сама пропонує дорогий ресторан в центрі. Ресторан зустрічаємося. Приходить, як і годиться, з подругою. Весь вечір сміються, приколюються, розпитують про мене, ну і звичайно замовляють дорогі страви і вина!

Вони то одну страву замовлять, то іншу, а я чай собі замовив і попиваю потихеньку.

Жарти, сміх, цікавий вечір. Час просити рахунок. Прошу офіціанта нам окремо порахувати! Дівчата оніміли, почали обурюватися: «Тижмужчіна! Запросив на вечір, а тепер ми платити повинні?».

На що я з неприхованою посмішкою зауважив: Я запрошував лише на чай. Хочете чайку? Я заплачу, як і обіцяв. А всі ці страви ви замовляли офіціантові!)

 

В цю мить я почував себе найкращим чоловіком, найкрутішим aльфa-caмцем на світі! Вони стали діставати свої кредитні карти, адже рахунок там нехилий вийшов, а я сказав «Пака!» І пішов під посмішку офіціанта який все розумів.

Джерело

Все буде Україна