«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пранкери "нокаутували" скандального депутата за наїзд на Усика: відео

У розмові з пранкером аналогічних претензій боксеру нардеп не став висловлювати

Українські пранкери розіграли народного депутата і колишнього члена партії УКРОП Віталія Купрія, який раніше жорстко розкритикував боксера Олександра Усика за "відсутність патріотизму" після бою в Москві з Муратом Гассієвим.

https://www.facebook.com/ferrummustflow/videos/1856316141339995/?t=0

Пранкери зателефонували політику, і, представившись Усиком, запитали, чому він написав свої претензії до соцмережі, а не висловив їх українському чемпіону особисто. Запис їхньої розмови опублікований у Facebook на сторінці спільноти "Страсті".

Нагадаємо, раніше Купрій у зверненні до Усику написав наступне:

"Багато людей очікували від вас певних заяв в лігві ворога, які б закликали зупинити війну на Донбасі, повернути Україні Крим, звільнити політичних в'язнів. Такі заяви в підтримку нашої країни робили багато зарубіжних спортсменів".

У розмові з пранкером аналогічних претензій боксеру нардеп не став висловлювати, заявивши, що навіть не підозрював, який резонанс в ЗМІ і соцмережах викличе його пост.

"Це ж просто зразок монументальної принциповості. Ще вчора Віталій вирував обуренням, звинувачував Усика в роботі на Росію і вимагав негайного аудиту його доходів, а вже сьогодні готовий замовкнути в ганчірочку і зайнятися іншими справами", - прокоментували пранкери.

У розмові з "Вусиком" Купрій виявив бажання закрити це питання і пообіцяв більше не критикувати боксера, якщо той прокоментує заяву.

"Щоб перестали лити бруд. Я просто займаюся іншими справами", - сказав нардеп.

Джерело

Все буде Україна