«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Православя головного мозку: у Росії навчилися лікувати ВІЛ скріпами, здоровий глузд відпочиває

Така інформація була опублікована співтовариством Лентач.

Як наголошується, подія трапилася у Волгограді в сім’ї, де ВІЛ-інфікованими були обоє батьків і однорічний малюк. За дитиною з самого народження спостерігали лікарі і давали йому потрібну терапію, але здоров’я його ніяк не поліпшувалося. Мати нібито протягом року вмовляли, щоб вона пішла в храм, де їй «допоможуть», але жінка постійно відмовляла нав’язливим родичам.

В якийсь момент сім’я прийшла в один з Храмів у Волгограді, де повністю відстояла службу. Після неї лікарі провели обстеження, яке нібито показало, що кров дитини чиста і у неї більше немає вірусу ВІЛ.

Користувачі соцмереж відверто сміються над «чарівним лікуванням» малюка і зазначили, що такі історії від фанатиків РПЦ — це екстремізм, тому що люди, які вірять в таке, пізніше доходять до летального ісходу через відмову від лікування.

«Подібна брехня про зцілення, розрахована на ідіотів, і є реальним екстремізмом. Не меми, а така брехня викликає ненависть до релігії», «Може у нього не було ВІЛ? Буває ж, що дитина народжується від ВІЛ-матері абсолютно здоровою», «Тут чудово кожне слово», «Не ікона Путіна призвела до зцілення і то добре», — коментують вони.

За матеріалами

Все буде Україна