«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“​Президент Порошенко – європеєць”: У голови держави відповіли на ультиматум Зеленського з приводу дебатів на стадіоні

Дебати мусять відбуватися у суворо передбачений законодавством спосіб. Зокрема статті 62 закону “Про вибори президента України”

Народний депутат від БПП Марія Іонова відповіла на ультимативний заклик “Зе! Президента”, котрий відвів чинному президенту на відповідь 24 години. Зокрема парламентар заявила, що президент України Петро Порошенко готовий зустрітися з кандидатом у президенти, шоуменом Володимиром Зеленським у телестудії, де мають професійно відбутися дебати, зазначають Патріоти України.

Президент України Петро Порошенко не буде влаштовувати дебатів на НСК “Олімпійський” у Києві з опонентом у другому турі виборів глави держави, художнім керівником студії “Квартал 95” Володимиром Зеленським. Про це заявила 3 квітня народний депутат від партії “Блок Петра Порошенка” Марія Іонова в ефірі “Громадського”.


“Президент Порошенко – європеєць, і він на стадіоні не буде зустрічатися, він буде зустрічатися в телестудії, де мають нормально, професійно відбутися дебати, а на стадіон до нього [Зеленського] може прийти [президент Федерації футболу України Андрій] Павелко і зіграти у футбол”, – заявила вона.

Нагадаємо, згідно зі ст. 62 закону “Про вибори президента України”, дебати проводять в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19.00 та 22.00 у прямому ефірі, їх тривалість – не менше ніж 60 хвилин. Їх також можуть безкоштовно транслювати на інших теле- і радіоканалах. Кандидати на пост президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів або неможливості його участі в дебатах виділений для теледебатів час надають його опоненту, нагадали в НСТУ.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна