«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

​Президент України назвав регіони, де діятиме воєнний стан - ЗМІ

Воєнний стан протягом 30 днів поширюватиметься начебто не на всю Україну.

Поки у Верховній Раді триває перерва, стало відомо, що Петро Порошенко погодився на введення воєнного стану в деяких областях України. Про це повідомило проросійське видання "Вісті" з кулуарів ВР, зазначають Патріоти України.

Воєнний стан планують ввести в Херсонській та Миколаївській областях, на Донбасі та в Криму. На цих територія буде введено повний, а не частковий воєнний стан, відповідно до закону "Про введення воєнного стану в Україні".

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко зробив заяву про те, що внесе в Раду проект рішення про закріплення дати виборів президента. "У грудні я внесу проект рішення парламенту про дату президентських виборів, які повинні відбутися, згідно з Конституцією, 31 березня 2019 року. Крапка", - заявив Порошенко.

Також раніше повідомлялося про те, що перед голосуванням у Верховній Раді з питання введення воєнного стану в країні Петро Порошенко звернувся зі зверненням до громадян України. Президент пропонує скоротити термін ВП з 60 до 30-ти днів, обмеження стосується територій за виключенням азовського і донбаського регіону.

Все буде Україна