«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Прямo 3apаз! В Азовському морі відбувається бoйoве 3iтkнення! Tepміново піднята тpuвога, довелося задіяти важку техніку

Росія продовжує проводити провокації в Азовському морі з метою максимально дестабілізувати обстановку в Україні. Про черговий інцидент повідомили в прес-службі ВЗГ.

 

Український морський буксир сьогодні вдень вийшов в Азовське море з метою відпрацювання запланованих завдань з бойової підготовки. Втім, в справу вирішила втрутитися Росія, яка кинула навперейми буксиру «Корець» відразу три своїх бойових судна. Вони поки не відкривають вогонь по українському буксиру, проте заважають тому здійснити поставлену задачу повідомляють Акценти

Після того, як «Корець» заглибився в акваторію Азовського моря та встиг пройти близько десяти морських миль, у нього прямо по курсу виник бойовий корабель РФ «Краснодарец». Як виявилося, він був не один – Росія відправила в місце можливого конфлікту ще два бойових судна.

Росія не зацікавлена ​​в примиренні
Під час рейсу корабель ВМС РФ зблизився з буксиром на півтори милі, ліг на паралельні курси і продовжив слідування курсу «Корця». Наблизившись до українського буксиру по лівому борту на відстань близько трьох морських миль, російський корабель дав повний хід і швидко збільшив відстань, після чого взяв «Корець» на супровід. У той же час другий корабель йшов по правому борту, а третій тримався на великій відстані попереду. Росія свідомо відправила свої кораблі навперейми «Корцю». Цей крок давно був відпрацьований і погоджений з вищим військовим командуванням РФ, вважають в ООС.

Український буксир «Корець» вийшов в море для виконання бойової підготовки під прикриттям артилерійського дивізіону. Крім цього, на бойовому чергуванні знаходяться вертольоти армійської авіації та літаки винищувальної і штурмової авіації. Втім, якщо Росія захоче домогтися ескалації конфлікту, ці заходи навряд чи їй перешкодять. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна