«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Прямо зараз! Поліція перешкоджає націоналістам зустрітися з Порошенком і відправила до Черкас підкріплення (ВІДЕО)

Поліція перешкоджає націоналістам зустрітися з Порошенком і відправила до Черкас підкріплення. Національна поліція перешкоджає націоналістам зустрітися з президентом Петром Порошенком і відправила до Черкас підкріплення. Десятки автомобілів та автобусів з правоохоронцями вирушили 9 березня з Києва в Черкаси, щоб не допустити зустрічі мітингувальників з «Національного корпусу» із президентом Порошенком.

Про це у Фейсбук повідомила прес-служба «Національного корпусу». Організація оприлюднила й відповідне відео. На ньому показані довгі колони транспорту силовиків. Вони слідують за автомобілями «Нацкорпусу», які прямують у Черкаси.

«Президент не захотів спілкуватись з нами на Банковій і втік до Черкас. Тоді ми їдемо до нього, щоб отримати чітку відповідь, коли посадять мародерів-свинарчуків, які грабують країну», — повідомляється у Фейсбук націоналістичної організації.

Тут стверджують, що «поліція без жодних на те причин масово зупиняє автомобілі «Національного корпусу».

Нагадаємо, що спочатку 9 березня сутички між поліцією та активістами «Національного корпусу» і «Національних дружин» відбулися у Києві. Праві сили проводили у столиці акцію проти колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського та його сина. Мітинг розпочався на Хрещатику, згодом активісти прийшли під Адміністрацію президента. Саме тут й сталися сутички із правоохоронцями. Мітингувальники спробували прорвати кордон силовиків, поліція застосувала вибухові пакети, димові шашки та сльозогінний газ.

Правоохоронці згодом повідомляли про трьох травмованих силовиків — двох поліцейських і нацгвардійця. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надано медичну допомогу на місці. Слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна