«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Прямо зараз! В Києві пролунав пoтужний вuбух! Людей термінoво евакуюють! ФОТО,

У Дніпровському районі Києва в житловому будинку прогримів потужний вибух. 19 березня близько 17:43 на Воскресенці прогримів вибух.

Невідомий чоловік підкинув вибухонебезпечну речовину під двері під’їзду багатоповерхівки за адресою вулиця Сулеймана Стальського, 30. В результаті двері парадного винесло, а також постраждали вікна найближчих квартир. Мешканців терміново евакуювали.

На місце події виїхали працівники поліції, медики та кілька пожежних машин. Правоохоронці кажуть, що причиною вибуху стала граната або вибух-пакет. Він був потужним, оскільки виніс двері під’їзду.

Очевидці кажуть, що бачили чоловіка, який тікав після того, як люди почули звуки розриву гранати або якогось вибухового засобу. Зовнішнього вигляду підозрюваного ніхто не запам’ятав.

Внаслідок вибуху, на щастя, ніхто не постраждав. Мешканців не пускають в будинок, оскільки існує ризик витоку і вибуху газу. На місці працюють рятувальники, слідчо-оперативна група, а також співробітники газової інспекції.

 

За останні пару років всього 15 кондитерських магазинів Roshen в Києві, Харкові, Львові та Вінниці зазнали нападів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби кондитерської компанії

Пише - bbcccnn.co

Все буде Україна