«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Приємно до сліз.”: Окупований Донбас і Крим відмовилися зустрічати Новий рік за московським часом

Багато хто з жителів окупованих Росією українських територій Криму, а також окремих районів Донецької і Луганської областей не стали зустрічати Новий Рік за московським часом і вийшли святкувати його разом з усією Україною.

Про це інформує Діалог.UA. Так, жителі Ялти вийшли святкувати Новий, 2020 рік, але не по Москві, а по Києву, про що говорить відповідне відео. Голос за кадром говорить, що навіть в центрі міста встановлені феєрверки “Молодці, вийшли святкувати за київським часом, а не за московським!”, – каже автор відео.

У той же час, на окупованих територіях Донбасу теж влаштували феєрверки за київським часом. У Донецьку і Луганську люди пишуть, що вони “тільки встигали головою в сторони вертіти”.

 
“Рівно о першій годині ночі за-місцевим часом, коли в Україні була північ, в різних кінцях міста прогриміли салюти на честь моєї країни. В честь Нового року по-українськи! Приємно до сліз. Стояв на балконі і тільки встигав головою обертати. і на заході, і на сході, і на півдні – скрізь полетіли вогники в українське небо”, – так пише житель Луганська у себе в Фейсбуці. Ім’я цієї людини нам невідомо, та й не будемо ми розкривати його, оскільки він може стати потенційною жертвою бойовиків.

Донеччани ж щиро бажають, щоб в цьому році “залишилися тільки феєрверки, а все інше нехай згине як страшний сон!”. Наостанок там додали: “Донбас-це Україна”.

Все буде Україна