«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Приходиш ти такий на «Лігу сміху», а тут Президент!” Перша леді України Олена Зеленська опублікувала світлини з гумористичного шоу

Олена Зеленська, дружина Президента України Володимира Зеленського, поділилася фотографіями, які були зроблені під час зйомок гумористичного шоу «Ліга сміху».

Перша леді сидить біля свого чоловіка, не приховуючи щирої посмішки. Менш ніж за годину, публікація зібрала понад 90 тисяч лайків і багато коментарів.

«Приходиш ти такий на «Лігу сміху», а тут Президент», «Відмінно! Президент може займатися чим завгодно в свій особистий час. Це нормально »,« Нормальний соціальний президент, не ховається від людей »,« Дуже приємно дивитися на ваші посмішки »,« Як же здорово, що наш новий Президент і Перша Леді продовжують перебувати до народу так само близько, як це і було! Це дійсно круто »,« Молодці! Він теж в першу чергу людина і має право на відпочинок! »,« Найкрасивіші і кращі! Чи не соромно за країну тепер »,« Так приємно дивитися на ваші посмішки! Ви чудові! »,« Бажаю нам усім, щоб наступний 5 років був таким же світлим, як ваша посмішка !! », – пишуть в коментарях підписники Олени Зеленської.

Олена Зеленська

Все буде Україна