«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Присядьте! Україна масово постачає зброю в РФ: спливли скандальні дані

ергій Іванов повідомив приголомшливий факт про український експорт зброї.Український журналіст, блогер і письменник Сергій Іванов опублікував в своєму Facebook інформацію про український експорт зброї в Росію. Дані надав Стокгольмський інститут дослідження миру.

“Приголомшливий факт. За даними Стокгольмського інституту дослідження проблем світу (SIPRI), 23% українського експорту зброї в 2014-2018 припало на Росію. Більше Україна експортувала тільки до Китаю.

Цікаво, які шанси на перемогу має держава, оборонку якої обкрадає її керівництво, і яка постачає зброю агресору? Дивний якийсь «геть від Москви»

Дякую Ivan Hrushetsky за інформацію “, – написав на своїй сторінці Facebook Сергій Іванов.

Крім того, користувачі в коментарях відреагували на скандальну новину:

” В списку в расею поставляє тільки Україна “,” Да уж. Ну прихильники скажуть, що іншого вибору не було”, “Геть на іспанську віллу! “,” Слів ніяких, взагалі “.


Раніше повідомлялося, що американець, знайомий українського журналіста Дмитра Гордона, обурився ситуації, яка відбувається в Україні з військовим бюджетом.

На своїй сторінці в Youtube журналіст Дмитро Гордон опублікував фрагмент політичного ток-шоу “Український формат. Передмова “на каналі” NewsOne “, де він був запрошеним гостем.

«Всі ці скандали з оборонним бюджетом чують люди на заході. Мені ж телефонують знайомі з Європи. Американець один дзвонив мені. Знаєте, що сказав мені американець? У мене двоюрідна сестра живе в США, ні вибачте племінниця моя. Вона займається збором волонтерської допомоги Україні. Причому серйозно професійно займається. Вони збирають величезну кількість всього для армії, для людей переселенців. Ну фантастика. І вона каже: “Що ось це, що ми збираємо розкрадають, а як це?”. А цей американець мені каже: “Що ви за люди? За вас весь світ переживає, збирає гроші, а у вас крадуть військовий бюджет в нахабну? Що ви за люди такі?” Ось же в чому проблема, – підсумував він. Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна