«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Притула екстрено звернувся до українців: плювок в обличчя кожному з нас

Телеведучий зробить все для того, щоб молодь прийняла участь

Президентські вибори відбудуться найближчим часом, і цю подію не обходять стороною ні політики, ні зірки шоу-бізнесу. Деякі з них віддають перевагу тому чи іншому кандидатові, а деякі відверто розчаровуються в політиці і закликають українців бути з цим обережніше.

Популярний телеведучий Сергій Притула звернувся до українців з емоційною промовою, а також закликав їх задуматися про майбутні президентські вибори в Україні. Відомий український шоумен, засновник і ведучий проекту "Вар'яти шоу" висловився з приводу майбутніх виборів в Україні, про що повідомляють Акценти.


Сергій Притула
Він зазначив, що в даний час маховик передвиборної кампанії набирає обертів і підкреслив, що українцям потрібно обирати нового президента і депутатів парламенту у поточному році. З цієї причини головна надія України — це молоде покоління, про що телеведучий розповів на своїй сторінці в Facebook.

Крім цього, Притула відзначив, що буде впливати на молодь будь-якими способами для того, щоб на вибори прийшло якомога більше молодих людей. Саме вони, як переконаний телеведучий, в змозі змінити долю країни, не вибираючи між тими, хто "завмер в очікуванні реваншу", тобто колишніми "регіоналами" і "комуністами".


Сергій Притула
З цього приводу він сказав: "Я буду закликати молодь йти на вибори хоча б тому, що усвідомлюю: молодь не проголосує за тих, хто завмер в очікуванні реваншу. Молодь не проголосує за колишніх «регіоналів» і «комуністів». І це вже буде добре".

На завершення Притула відзначив, що принципово важливо, щоб молоде покоління українців не було продажним і безініціативним.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в одному з анонсованих шоу Притула виступить зі своїм сином і хлопчик буде вчити його, як правильно спілкуватися з підростаючим поколінням.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Притула насмішив мережу знімком, на якому рис зображений з написом: "Гречана каша". Крім того, артист після цього побоявся замовляти каву. Пише - znaj.ua

Все буде Україна