«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Привітання з Днем ангела Анни: листівки і вірші

Значення імені, сумісність і привітання Анни з Днем ангела

Що означає ім'я Анна
Жіноче ім'я Ганна в перекладі з єврейського Hannah значить «прихильність» Бога і людей, також ім'я має значення «миловидна» і «граціозна». Анна в християнстві – це мати Богородиці.

Який характер у Ганни
Ганна надає серйозну допомогу не тільки близьким, але і всім, хто опинився в складному становищі. Вона піклується про рідних і близьких, хоча цим часто зловживають. Дивно, але Анна на це не ображається. На будь-якій роботі вона не остання, всі знаходять в ній надійну опору і тому їй не заздрять. У неї розвинене почуття справедливості.


Анна часто дуже красива дівчина і артистична, вона вміє не тільки красиво одягатися, але й шити. Неохайність Аня не виносить. Найбільше їй підійде та робота, яка буде пов'язана з людьми і допомогою їм. Роботі віддається повністю, але не через гроші.

Вона може полюбити будь-яку людину, навіть п'яницю, хворого або просто невдаху, не шкодуючи про свій вибір, бо буде все життя намагатися йому допомогти. Як дружина вірна і віддана. Не переносить зради. При грубості і хамстві в свою сторону, замикається і чекає кращого часу. Між приниженою гідністю і розлученням вибере друге.


Сумісність з чоловічими іменами
Найкраще відносини складаються з чоловіками: Адріаном, Олександром, Олексієм, Аристархом, Аркадієм, Артемом, Артемієм, Борисом, Василем, Веніаміном, Віллі, Давидом, Данилом, Денисом, Дмитром, Євгеном. Також підійдуть чоловіки з іменами: Ілля, Інокентій, Йосип, Іраклій, Казимир, Кіндрат, Костянтин, Кузьма, Лев, Леонід, Макар, Максиміліан, Марк, Митрофан, Микола, Платон, Прохор, Роман, Савелій, Семен, Тарас, Федір. Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Арсеній, Вадим, Вікентій, Короп, Матвій,

Листівки і поздоровлення з днем Анни

Я Тебе вітаю, мила Анна,
Бо Ангел Твій святкує іменини,
Від рідних я бажаю радості й тепла,
щоб доля ніжно цілувала щогодини,
Щаслива будь у колі друзів та родини!
А ще бажаю я Тобі любові і добра!
На многії і благії Твої літа!
 

В день Ангела бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я
І хай тебе оберігає Бог!

 

В день Ангела Ганнусі бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я
І хай тебе оберігає Бог!

Степан Пише - m.znaj.ua

Все буде Україна